ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: Τουλάχιστον του πήραμε τον εκσκαφέα (pics)

Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: Τουλάχιστον του πήραμε τον εκσκαφέα (pics)

Αυτή η υπόθεση με τον Τούρκο που έβαλε το κουστούμι του και πήγε να σκάψει στον Έβρο εμένα δεν μου αρέσει... Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον κύριο Μουσά Αλερίκ

Διαβάζω τους ισχυρισμούς του και δεν με πείθουν: «… με έστειλαν από το Δήμο Αδριανούπολης για μία διάνοιξη προκειμένου να περάσουν σωλήνες υδροδότησης. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν στο χώρο που βρίσκεται το τελωνείο και δεν γνώριζα τους χώρους. Εγώ ήμουν πάνω στο μηχάνημα και έσκαβα. Δεν ήξερα πού έπρεπε να στρίψω δεξιά και πού αριστερά. Ενώ δούλευα, δεν κατάλαβα πού ήταν η οριογραμμή και πού έπρεπε να σταματήσω. Αν κατάλαβα καλά μετά τη σύλληψή μου, σε κάποιο σημείο που έπρεπε να στρίψω για να παραμείνω σε τουρκικό έδαφος, εγώ χωρίς να το καταλάβω, συνέχισα ευθεία …».

Βλέπω και τις φωτογραφίες του στο facebook και ενισχύονται οι υποψίες μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Μετά την απολογία του, του επιβλήθηκε φυλάκιση 5 μηνών με 3ετή αναστολή, πρόστιμο 1.500 ευρώ, ενώ αποφασίστηκε να κατασχεθεί το όχημα, με το οποίο πέρασε παράνομα στην Ελλάδα.

Ο κατηγορούμενος θα αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της απέλασης, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες.

Τουλάχιστον του πήραμε τον εκσκαφέα.

Κάτι είναι κι αυτό.

Βλέπεις η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου...

Ας μην επεκταθώ.