ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

«Δικαίωση της δουλειάς μας, η πίστη του καταναλωτή στα Coffeeway»

Εδώ και 21 χρόνια τα καφεκοπτεία και τα espresso bar των καταστημάτων Coffeeway προσφέρουν στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ…

WinnersFund: Crowdfunding... α λα ελληνικά

Το WinnersFund, η πρώτη ελληνική πλατφόρμα crowdfunding είναι γεγονός και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία…

Farmers Republic: «Λαϊκή αγορά» χωρίς... μεσάζοντες

Τη χρονιά που πέρασε, άνοιξε την πόρτα στους Έλληνες παραγωγούς αφήνοντας απέξω τους μεσάζοντες. 

Κρήτη: Θέλουν να «αναστήσουν» τον μαλβαζία οίνο

Ο μαλβαζίας οίνος είναι ο ελκυστικότερος μύθος του Ευρωπαϊκού αμπελοοινικού τομέα. Κυριάρχησε στις Ευρωπαϊκές αγορές από την Ανατολή έως τη…

Τα ελληνικά προϊόντα αποκτούν και επίσημα «Ελληνικό σήμα»

Το Ελληνικό Σήμα γίνεται πραγματικότητα! 

To δεκαράκι: Τσίπουρο Τυρνάβου

Αθήνα, Νοέμβριος 2014. Στο παραδοσιακό καφενείο «Η Ωραία Ελλάς», φιλοξενήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο…

Νοσταλγία - Τα λουκούμια του Μπαριάμη!

Γνωρίστε την οικογένεια Μπαριάμη από το Αγρίνιο, με τα παραδοσιακά λουκούμια της, που παρασκευάζει με μεράκι από το 1930!

Δεκαράκι: Το τσίπουρο που αγαπούν οι Έλληνες

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της αγοράς στο Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης αποκλειστικά της ποικιλίας Μοσχάτο…

Πρωτότυπος τρόπος προβολής του ελληνικού λαδιού στην Αυστραλία

Με έναν πρωτότυπο τρόπο προβλήθηκε το ελληνικό ελαιόλαδο στην Αυστραλία.

ECO ZAKYNTHOS: Το ζακυνθινό ελαιόλαδο στο προσκήνιο

Τα ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου ανέδειξαν επιστήμονες, κατά την διάρκεια ημερίδας, που οργάνωσε ο φορέας αγροτουρισμού ECO ZAKYNTHOS, στο…

Biogreco: Το κοτόπουλο, όπως ήταν παλιά!

H ιστορία της BIOGRECO ξεκινάει το 2001, όταν τρεις νέοι επέλεξαν να ζήσουν με τις οικογένειές τους στη Λακωνία, ο…

«Το Επιμελητήριο Μαγνησίας χτύπησε στόχο στην καρδιά της Ευρώπης»

Στην καρδιά της Ευρώπης, στη Ζυρίχη της Ελβετίας, βρέθηκε επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας προκειμένου να συμμετάσχει στην πρώτη έκθεση…

Τα ελληνικά προϊόντα που έχουν κατακτήσει την αγορά των ΗΠΑ

Η χώρα μας είναι μία από τις μεγαλύτερες προμηθεύτριας των ΗΠΑ σε μία σειρά προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα και σε…

Γκουσιάρη: Ντομάτες από την Καρδίτσα… στη Χαβάη

Πριν από αρκετά χρόνια έκαναν το «ντεμπούτο» τους στην ελίτ των διεθνών αγορών, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τα ράφια του περίφημου…

Ελαιόλαδο με την ονομασία ηρώων του 1821

Γνήσιο, παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, εξαιρετικής ποιότητας, που φέρει την ονομασία του... Λόρδου Βύρωνα και των αγωνιστών της ηρωϊκής εξόδου του…

Yoleni’s: Το ηλεκτρονικό delicatessen της ελληνικής γης!

Η ιδέα της Yoleni's γεννήθηκε το 2011, από μια ομάδα νέων ανθρώπων και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και σκληρής δουλειάς λειτούργησε…

Η Ταϊβάν «ψωνίζει» κρητικά!

Ο πρεσβευτής της Ταϊβάν στην Ελλάδα, Paul Kuoboug Chang, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα της Κρήτης και για…

Κοσμίδη – Γαβρίλη: Ο χαλβάς από την Δραπετσώνα

Ο Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη – Γαβρίλη συνεχίζει αδιάκοπα μια παράδοση 90 ετών.

Η γλυκιά ιστορία του «Μελισσουργείου»

Μια μικρή και σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα με έδρα τις Κονίστρες Ευβοίας έχει καταφέρει να λάβει διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς για…

Μπόρας: Η σερραϊκή εταιρεία που έδωσε πνοή στη βουβαλοτροφία

Η επιχειρηματική επιτυχία της σερραϊκής επιχείρησης «Ζ.Μπόρας & Σία ΟΕ», επαληθεύει στο έπακρο τη γνωστή ρήση, ότι δηλαδή «κάθε κρίση…

ΑΤ ΒRUSHES: Οι Φλωρινιώτικες βούρτσες εξαπλώνονται στο εξωτερικό!

Έρευνα, καινοτομία και εξαγωγές σε 27 χώρες από τον όμιλο που βρίσκεται στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου.

Μύλοι Φραγκούλη: Αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας από το 1927

Από το 1927 οι μύλοι Φραγκούλη δεν σταμάτησαν ποτέ να παράγουν αλεύρια κορυφαίας ποιότητας από αγνό σιτάρι της περιοχής, με…

Κουνινιώτης: Μια εταιρεία, πέντε γενιές σταφίδας!

Από τον 19ο αιώνα έως σήμερα, για πέντε γενεές, το Συγκρότημα Εταιριών Κουνινιώτη παραμένει μια 100% αμιγής ελληνική εταιρία.

Κτήμα «Στέλιος Κεχρής»: Τα ελληνικά κρασιά στην Βοστόνη!

Η ενασχόληση της οικογένειας Κεχρή με το κρασί ξεκινά το 1911, όταν ο Ευάγγελος Κεχρής εισήγαγε γυάλινα μπουκάλια από τις…

Κίκονες: Κρασιά που... ταξιδεύουν από την ακριτική Θράκη στις αγορές του εξωτερικού

Από την ακριτική Θράκη, γη που από τον 5ο αιώνα π.Χ. "φιλοξένησε" τους Κίκονες, το θρακικό φύλο που κατοικούσε ανάμεσα…