ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η γλυκιά ιστορία του «Μελισσουργείου»

Η γλυκιά ιστορία του «Μελισσουργείου»

Μια μικρή και σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα με έδρα τις Κονίστρες Ευβοίας έχει καταφέρει να λάβει διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς για τις εκπληκτικές ποικιλίες βιολογικού μελιού που παράγει, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες το κατέχουν το μέλι!

Το «Μελισσουργείον οικ. Αργύρη» είναι μία μικρή, σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα με έδρα τις Κονίστρες Ευβοίας.

Η παραγωγή τους βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη νομή φυσικών καλλιεργειών της ελληνικής φύσης (έλατο, θυμάρι, πεύκο, ερείκη), στην ορθή μελισσοκομική πρακτική αλλά και στη μη χρήση φαρμάκων.

Τα προϊόντα τους είναι άθερμες, αμιγείς ποικιλίες μελιού (μέλι ελάτης, μέλι από θυμάρι, μέλι πεύκου, μέλι ερείκης), φυσική γύρη και βασιλικός πολτός, πάντα κατά την επιτρεπόμενη εποχή συλλογής και παραγωγής τους.

Η αγάπη και ο σεβασμός τους πρωτίστως στην εκπληκτική κοινωνία των μελισσών και βεβαίως στον τελικό παραλήπτη των μελισσοκομικών αγαθών που είναι ο καταναλωτής, τους επιτρέπει να εγγυούνται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η μικρή παραγωγή της Εύβοιας, έφτασε να εξάγεται σε Αμερική, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντας το ελληνικό μέλι διάσημο στις διεθνείς αγορές.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εμφάνισή του στην αγορά, το «Μελισσουργείον» διακρίθηκε στα Great Taste Awards 2012-2013.

Επί πλέον, μπαίνει στη λίστα του Guilt of Fine Food με τα top 50 καλύτερα τρόφιμα, που κυκλοφορούν στη Μ. Βρετανία και στην Ιρλανδία. Το μέλι τους από πεύκο διακρίνεται και αυτό με ένα αστέρι.

Διαβάστε επίσης:

Μπόρας: Η σερραϊκή εταιρεία που έδωσε πνοή στη βουβαλοτροφία