SEX

Πώς να τον σκοτώσετε με τη… γλώσσα. Στην κυριολεξία! (video)

Πώς να τον σκοτώσετε με τη… γλώσσα. Στην κυριολεξία! (video)

Ένα θανατηφόρο… όπλο ισχυρίζεται πως κρύβει στο στόμα της μία γυναίκα από το Σικάγο, υποστηρίζοντας ότι έχει στείλει με αυτό στον άλλο κόσμο αρκετούς άνδρες!

Και αυτό γιατί οι γλωσσικές της ικανότητες (και φυσικά δεν αναφερόμαστε στις ξένες γλώσσες) – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της – έχουν αποδειχθεί θανατηφόρες, καθώς δεν ήταν λίγοι οι άνδρες που έπαθαν ανακοπή απολαμβάνοντάς τες!

Με βίντεο μάλιστα που ανήρτησε στο YouTube, η Auntie Angel που γυρίζει το… στόμα και στο Denise Walker, αποκαλύπτει τα μυστικά της «Τεχνικής του Θανάτου», όπως την αποκαλεί, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι γκρέιπφρουτ (με τρύπα στη μέση) και έναν παράξενο θόρυβο σαν ηλεκτρική σκούπα!

«Έχω μοιραστεί το μυστικό της πεολειχίας με φίλες μου, οι οποίες “έστειλαν” τους άνδρες τους», τονίζει η 43χρονη… δολοφόνος του έρωτα, συμπληρώνοντας: «Την τεχνική ανακάλυψα τυχαία ενώ πειραματιζόμουν με έναν πρώην σύντροφό μου».

«Η συμβουλή μου στις γυναίκες είναι να μετατραπούν σε θηρίο», καταλήγει η Angel, η οποία παραδίδει μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης τα τελευταία δέκα χρόνια…

Αντιγράψτε τις συμβουλές για ένα θανατηφόρο στοματικό σεξ με δική σας ευθύνη!

Διαβάστε ακόμα:

Ουαλία: Συγκλονιστικός απεγκλωβισμός κοριτσιού από βράχια (vid+phs)

Ρωσία: Το σεξ με χορεύτρια των Μπολσόι τον έστειλε στο νοσοκομείο! (photos)

Φρικιαστικό έγκλημα πορνοστάρ για να «φτιαχτεί» σεξουαλικά! (video)

Ισραηλινοί βλέπουν τους βομβαρδισμούς στη Γάζα με ποπ κορν! (phs+vid)

Βοστώνη: Αυτοκίνητο τράκαρε με άλκη! (σκληρές εικόνες)

Ν. Αφρική: Προσπάθεια απαγωγής διδύμων on camera! (video)