SEX

Βίντεο: Αναζητούν το ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε σεξ στο συντριβάνι

Βίντεο: Αναζητούν το ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε σεξ στο συντριβάνι

Οι αρχές στη Ρωσία αναζητούν το νεαρό ζευγάρι που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές του ορμές και έτσι αποφάσισε να κάνει σεξ στην πλατεία μπροστά στα μάτια των περαστικών στις πριν από μερικές μέρες

'Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην πόλη Σαμάρα, αν παρουσιαστούν και απολογηθούν για την πράξη τους θα πέσουν στα μαλακά και θα πληρώσουν ένα μικρό πρόστιμο.

Τα... ξαναμμένα πιτσουνάκια απαθανατίστηκαν από κάμερα που βρισκόταν στην πλατεία. Οι δυο τους στο βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνονται να κάνουν σεξ στο σιντριβάνι μέρα μεσημέρι, χωρίς να ενδιαφέρονται για τους περαστικούς. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή μέχρι και βουλευτή του κοινοβουλίου που ζήτησε αρχικά να καταδικαστεί το ζευγάρι σε ισόβια.

Οι δύο νέοι έκαναν την δουλειά τους και έφυγαν από το σημείο χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας: «Ήταν εκεί για περίπου 15 λεπτά και κανείς δεν έκανε τίποτα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Έκαναν λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο». Οι δύο ασυγκράτητοι νέοι αναζητούνται ακόμα από την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Και όμως... Αυτή η πανέμορφη γυναίκα δεν μπορεί να βρει άνδρα (pics)

Η σύζυγος αρνιόταν να κάνει σεξ μαζί του και δείτε τι της έκανε