ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: «Όχι» του ΕΣΑΚΕ στην αρνητική εισήγηση για ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα

Basket League: «Όχι» του ΕΣΑΚΕ στην αρνητική εισήγηση για ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα

Basket League: Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ καταψήφισε με ψήφους 8-4 την εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης για αποβολή της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας.

Η σύσκεψη ήταν «μαραθώνια», καθώς κράτησε σχεδόν έξι ώρες κι είχε ως αποτέλεσμα να μην προκύψει κάποια συνέπεια για τις τέσσερις ομάδες.

Οι σύλλογοι που πήραν μέρος, με ψήφους 8-4, δεν επικύρωσαν την απόφαση αποβολής, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία αδειοδότησής τους.

Ουσιαστικά, κυριάρχησε ήταν η άποψη ότι ο τωρινός κανονισμός έχει σημαντικά κενά και πως το προσεχές διάστημα θα πρέπει να υπάρξουν διαφοροποιήσεις, για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά.

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, μολονότι, δεν έκανε δηλώσεις, υπογράμμισε ότι νοιώθει δικαιωμένος από την απόφαση που πάρθηκε.

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, ανέφερε ότι: «Δεν επέρχονται συνέπειες μη αδειοδότησης των ομάδων, συνεχίζουμε κανονικά. Προς τιμήν τους όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν κενά στον κανονισμό, πρέπει να τον αλλάξουμε για να μην υπάρχουν λάθη. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ένας νέος κανονισμός, θα τον φτιάξουμε. Από εδώ και πέρα έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ».

Σχετικές ειδήσεις