ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με τη Χάποελ στο BCL

ΑΕΚ
FB: AEK Basketball Club

ΑΕΚ: Αντιπροσωπεία της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, προεξέχοντος του Μάκη Αγγελόπουλου επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, πριν το Game 1 με τη Χάποελ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο Πατριάρχης Ιερουσαλήμ και Πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ’ υποδέχθηκε τον διοικητικό ηγέτη και τα υπόλοιπα μέλη της ΑΕΚ, αλλά και τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν απόψε (4/4) το βράδυ τη Χάποελ στο Game 1 της σειράς των προημιτελικών. Η ομάδα που θα πάρει δύο νίκες θα προκριθεί στο Final Four του Basket Champions League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport4HD.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, για την επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η οποία έγινε ανήμερα της 55ης επετείου από το έπος του 1968, ανέφερε:

«Το πρωί σήμερα, 4η Απριλίου, η Αυτού Θειοτάτη Μακαριότης, ο Πατριάρχης της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης, κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, εδέχθη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλο, τον οποίο συνόδευε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ BC και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος. Την αντιπροσωπεία μας υπεδέχθη και ξενάγησε στους Αγίους Τόπους, για ακόμη μία χρονιά, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος. Ο κ. Αγγελόπουλος παρέδωσε φανέλα της «Βασίλισσας» με τον συμβολικό αριθμό 1 και το όνομα του Μακαριωτάτου, αλλά και DVD της ταινίας «1968», το σενάριο της οποίας συνδέεεται άμεσα άλλωστε με τη σημερινή ιστορική επέτειο. Συλλεκτικά αντικείμενα της Ομάδας μας παραδόθηκαν στον Πανιερώτατο κ. Ησύχιο. Ο Μακαριώτατος παρέδωσε υπερπολύτιμη εικόνα της Θεομήτορος Παναγίας και του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας, αλλά και εικόνες και ιερά αναμνηστικά σε όλη την «κιτρινόμαυρη» αποστολή».

Σχετικές ειδήσεις