ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Ακάθεκτοι οι Σέλτικς, 2-0 τους Χοκς - Ισοφάρισαν Σανς και Καβαλίερς

NBA: Ακάθεκτοι οι Σέλτικς, 2-0 τους Χοκς - Ισοφάρισαν Σανς και Καβαλίερς
AP Photo/Matt York

NBA: Με τρομερό Τέιτουμ οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 2-0 επί των Ατλάντα Χοκς, ενώ ο Γκάρλαντ οδήγησε τους Καβαλίερς στο 1-1 με τους Νικς και ο Ντουράντ ισοφάρισε για τους Σανς τη σειρά με τους Κλίπερς.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/4) η δράση στα φετινά play offs του NBA.

Στη Βοστώνη οι Σέλτικς επιβεβαίωσαν ξανά την ανωτερότητά τους σε σχέση με τους Ατλάντα Χοκς, επικρατώντας εύκολα και στο δεύτερο ματς της σειράς με 119-106.

Τζέισον Τέιτουμ (29 πόντους) και Ντέρικ Ουάιτ (26 πόντους) έκαναν τη διαφορά, ενώ για τα «γεράκια» ο Ντεζούντε Μάρεϊ είχε 29 πόντους, ενώ ο Τρέι Γιανγκ 24 πόντους, αλλά με μεγάλη αστοχία (9/22 σουτ).

Στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς ισοφάρισαν τη σειρά με τους Νικς και πάνε στη Νέα Υόρκη για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ντάριους Γκάρλαντ ήταν εξαιρετικός με 32 πόντους και 7 ασίστ στη νίκη με 107-90 ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ πρόσθεσε 17 πόντους και 13 ασίστ.

Για την ομάδα της Νέας Υόρκη, που επιστρέφει στο Madison για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς του πρώτου γύρου, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέιλεν Μπράνσον πρόσθεσε 20 πόντους, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Στο Φοίνιξ, οι Σανς με τον Ντέβιν Μπούκερ να σταματάει στους 38 πόντους και τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 25 πόντους, δεν είχαν κανένα από τα προβλήματα που εμφάνισαν στο πρώτο παιχνίδι και επικράτησαν με 123-109 των Λος Άντζελες Κλίπερς και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά. Η οποία μεταφέρεται στην Καλιφόρνια για τα επόμενα δύο ματς.