ΜΠΑΣΚΕΤ

Βελιγράδι: Συντετριμμένος ο Λούκα Ντόντσιτς - Καλύπτει τα έξοδα των κηδειών από το πρώτο μακελειό

Βελιγράδι: Συντετριμμένος ο Λούκα Ντόντσιτς - Καλύπτει τα έξοδα των κηδειών από το πρώτο μακελειό
AP PHOTO/NELL REDMOND

Σε μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχωρά ο Λούκα Ντόντσιτς που θα αναλάβει να καλύψει τα έξοδα των κηδειών για τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης σε Δημοτικό Σχολείο στο Βελιγράδι, αλλά και να ενισχύσει τους μαθητές, το σχολείο και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους πυροβολισμούς.

Η φονική επίθεση 14χρονου σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο 8 μαθητών κι ενός φύλακα, δεν άφησε ασυγκίνητο τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και όσους επέζησαν από αυτή τη τραυματική εμπειρία.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς θα πληρώσει τα έξοδα για τις κηδείες των οκτώ παιδιών και του ενός φύλακα, που έχασαν τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή τους στην αιματηρή επίθεση.

Την είδηση αποκάλυψε ο πασίγνωστος ρεπόρτερ του NBA, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος τόνισε πως ο Ντόντσιτς έχει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς στη Σερβία και προτίθεται να φροντίσει για την ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών και όποια άλλη βοήθεια μπορεί να χρειαστούν στο μέλλον.

«Είμαι συντετριμμένος από το τραγικό μακελειό σε σχολείο στο Βελιγράδι και την απώλεια ζωών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων αθώων μαθητών. Η καρδιά μου ράγισε. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και ολόκληρη την κοινότητα που επλήγη από αυτή την τραγωδία...

Μέσω του ιδρύματός μου, διερευνώ τόσο άμεσους όσο και μακροπρόθεσμους τρόπους για να υποστηρίξω τους μαθητές, το σχολείο και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους πυροβολισμούς...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκα Ντόντσιτς σε σχετική ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στο Βελιγράδι: «Λύγισε» ο Βλάχοβιτς της Γιουβέντους - Το μήνυμα του Ιωάννη Παπαπέτρου

Μακελειό στη Σερβία: Συνελήφθη ο 21 χρονος δράστης μετά από ανθρωποκυνηγητό

Τρόμος στη Σερβία: Δεύτερη μαζική δολοφονία σε δύο ημέρες - Νεαρά παιδιά οι δράστες

Σερβία: Αυτός είναι ο 21χρονος δράστης του δεύτερου μακελειού - Σκόρπισε τον θάνατο μετά απο καυγά

Βελιγράδι: Ο έφηβος δράστης δολοφόνησε ακόμη και το κορίτσι που είχε ερωτευθεί