ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Έβαν Τέρνερ μισεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Έβαν Τέρνερ μισεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δεν έχει μόνο φίλους και θαυμαστές ο «Greek Freak» στο ΝΒΑ, με τον Έβαν Τέρνερ να το αποδεικνύει για πολλοστή φορά.

Αποτελεί είδωλο για εκατομμύρια παιδιά. Η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του, κερδίζουν μόνο χειροκρότημα στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σούπερ σταρ του μπάσκετ, αλλά μακριά απ’ τα τερτίπια των μεγάλων αστέρων του «μαγικού κόσμου» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ακόμη κι έτσι, είναι τόσο σπουδαίος που όπως γίνεται με όλους τους σπουδαίους, δεν μπορεί να έχει μόνο θαυμαστές.

Μετά τον Αρίνας που διαρκώς βγάζει… χολή για τον Έλληνα σούπερ σταρ, ήταν η σειρά του Έβαν Τέρνερ. Ο παλαίμαχος φόργουορντ με σημαντική καριέρα σε Σίξερς, Πέισερς, Σέλτικς, Μπλέιζερς και Χοκς, δεν έχει κρύψει ποτέ την αντιπάθειά του προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χωρίς κάποια εξήγηση πάντως.

Η αρχή είχε γίνει όταν ο Έλληνας σταρ είχε δηλώσει πως μόλις σταματήσει το μπάσκετ θέλει να εξαφανιστεί, με τον Τέρνερ να λέει τότε πως ήταν μια ψεύτικη δήλωση για να τραβήξει την προσοχή. Αυτή τη φορά με ανάρτηση στο διαδίκτυο, χωρίς να κατονομάζει τον Αντετοκούνμπο, έγραψε:

«Κανείς δεν έρχεται στο Μιλγουόκι για να προπονηθεί μαζί σου και με τον αδερφό σου». Χωρίς καν να εξηγεί γιατί έκανε αυτό το σχόλιο…

Μάλιστα λίγο αργότερα λόγω του σάλου που προκλήθηκε, έσπευσε να γράψει:

«Τώρα πώς συμπεράνατε πως μιλάω για συγκεκριμένο φίλο; Ξέρω πολλούς στο Μιλγουόκι που θεωρώ πως κανείς δε θα έκανε προπόνηση μαζί τους. Ηρεμήστε».

Το… ρεσιτάλ ενασχόλησης με τον Γιάννη συνεχίστηκε με τρίτη ανάρτηση: «Αλήθεια παίζω σαν τον Γιάννη».