ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάταγος στο ΝΒΑ: Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Ντάμιεν Λίλαρντ

Πάταγος στο ΝΒΑ: Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Ντάμιεν Λίλαρντ

Ένα απ’ τα ισχυρότερα δίδυμα στο ΝΒΑ φτιάξαν οι Μιλγουόκι Μπακς, κάνοντας δικό τους τον Ντάμιεν Λίλαρντ και μαζί με τον «Greek Freak» αυτόματα είναι απ’ τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Το trade που περιελάμβανε ως… έπαθλο τον Ντάμιεν Λίλαρντ, συζητιέται εδώ και καιρό. Όμως την «βόμβα» την πυροδότησαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Προκαλώντας πάταγο στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, καθώς δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τοποθετούν έναν απ’ τους κορυφαίους γκαρντ του πρωταθλήματος.

Αυτόματα τα «ελάφια» γίνονται απ’ τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, κάνοντας συγχρόνως και πράξη την επιθυμία του «Greek Freak», ο οποίος τονίζει συχνά πως θέλει επίπεδο πρωταθλητισμού στην ομάδα του. Φυσικά η κίνηση με τον Λίλαρντ δεν μπορεί παρά να ικανοποίησε τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Όπως αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι και το ESPN, στο trade ο Τζρου Χόλιντεϊ πάει στους Μπλέιζερς, αλλά και ο Γκρέισον Άλεν στους Σανς. Το Φοίνιξ παίρνει απ’ το Πόρτλαντ τον Νούρκιτς και τον Λιτλ, ενώ στέλνει στους Μπλέιζερς τους Έιτον και Καμαρά.

Φυσικά ο Λίλαρντ είναι η κίνηση που ταράζει τα νερά. Παίκτης με 25,2 πόντους μέσο όρο καριέρας σε σχεδόν 800 αγώνες στο ΝΒΑ.