ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Εκπληκτική αντίδραση του κόσμου παρά τη βαριά ήττα

Παναθηναϊκός: Εκπληκτική αντίδραση του κόσμου παρά τη βαριά ήττα

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» στην έδρα μετά την εύκολη απώλεια του Super Cup, εμψύχωσαν και χειροκρότησαν τους παίκτες που πήγαν κοντά για να τους ευχαριστήσουν.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στη Ρόδο από τον Ολυμπιακό, με τη διαφορά του σκορ να μην αντικατοπτρίζει την ποιότητα των «πράσινων». Στο κλειστό της Καλλιθέας ήταν αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» οι οποίοι όπως και η ομάδα απογοητεύτηκαν απ’ το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν το έβαλαν κάτω.

Αντιλαμβανόμενοι πως είναι μόλις η αρχή της σεζόν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού όχι απλά δεν αποχώρησαν με το που τελείωσε το ματς. Έμειναν εκεί και χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες του «τριφυλλιού». Μάλιστα κατέβηκαν χαμηλά για να είναι όσο πιο κοντά τους γίνεται απ’ την εξέδρα.

Οι παίκτες πλησίασαν και χειροκρότησαν τον κόσμο, αλλά βλέποντας το πόσο ζεστά τους αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι και πόσο κοντά τους είναι, πήγαν κι αυτοί στο μέρος τους και έδιναν το χέρι στους «πράσινους» υποστηρικτές. Με τους φίλους της ομάδας να τους δίνουν το έναυσμα για να σηκώσουν άμεσα το κεφάλι.

Δείτε το χαρακτηριστικό video της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: