ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα αλλάζει όλα ο Λίλαρντ – Πήγε στους Μπακς, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Τα αλλάζει όλα ο Λίλαρντ – Πήγε στους Μπακς, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Μόνος του μετακόμισε στο Μιλγουόκι ο Ντάμιαν Λίλαρντ, με τον γάμο του να διαλύεται καθώς όπως έγινε γνωστό έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Οι αλλαγές του Ντάμιαν Λίλαρντ, δεν αφορούν μόνο την μπασκετική του καριέρα. Ο 33χρονος σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ετοιμάζεται για μια σούπερ σεζόν μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πέρα απ’ την ανταλλαγή που τον πήγε απ’ το Πόρτλαντ στο Μιλγουόκι, η πιο μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ακολούθησε.

Λίγο μετά το τέλος της υπόθεσης με τους Μπακς, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο γκαρντ των «ελαφιών» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ο Λίλαρντ είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 4 χρόνια με την Κέιλα. Γνωρίζονται και έχουν σχέση απ’ το πανεπιστήμιο ακόμη, ενώ η οικογένεια έχει και τρία παιδιά, έναν πεντάχρονο γιο και δίδυμα δύο ετών.

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έμενε σε διαφορετικά σπίτια, καθώς είχε αποφασιστεί ο χωρισμός. Η μεγάλη αλλαγή φυσικά ήρθε με τη μετακόμιση του άσου του ΝΒΑ σε άλλη πόλη, όπου πήγε χωρίς την γυναίκα του και μόνο με τα παιδιά του. «Άλυτες διαφορές» είναι η επίσημη αιτία στην αίτηση διαζυγίου του ζευγαριού.