ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγει νέο κατάστημα με τα αδέρφια του απέναντι από το γήπεδο των Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγει νέο κατάστημα με τα αδέρφια του απέναντι από το γήπεδο των Μπακς
Instagram

Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, δεν είναι σίγουρο, αλλά ο ίδιος και τα αδέρφια του συνεχίζουν να επενδύουν στην πόλη του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα ρεπορτάζ του NBA αναφορικά με τους Μιλγουόκι Μπακς, με τα δημοσιεύματα που θεωρούν πως το μέλλον του δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στα «ελάφια» να πληθαίνουν.

Ο ίδιος, πάντως, παρότι αφήνει συνεχώς όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας πως αυτό που θέλει είναι να νικάει, δείχνει με πράξεις πως δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή να φύγει από το Ουισκόνσιν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του ετοιμάζονται για τα εγκαίνια του νέου καταστήματός τους, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, το Fiserv Forum.

Τα εγκαίνια του Antetokounbros Store θα γίνουν το Σάββατο (7/10), με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να δίνουν το παρών για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μοιράσουν το νέο παπούτσι του Greek Freak από τις 18:00 και μετά.