ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεσμευόμαστε να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεσμευόμαστε να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας»

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για κατάκτηση του τίτλου.

Η παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς είναι πλέον και επίσημη!

Ο «Greek Freak» παραμένει στην ομάδα του Μιλγουόκι για τα επόμενα 3 χρόνια, παίρνοντας το max συμβόλαιο των 186 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Γιάννης αποφάσισε να παραμείνει στο «σπίτι» του και πλέον μαζί με τον Ντέμιαν Λίλαρντ θα προσπαθήσουν να φέρουν ακόμα ένα δαχτυλίδι στα «ελάφια».

«Το Μιλγουόκι είναι το μέρος όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι το σπίτι μας, είναι όπου μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και εκεί θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα για να κάνω περήφανους τους θαυμαστές των Μπακς», είπε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να συνεχίσει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς Γουες, Τζέιμι, Τζίμνι και Ντι για τη συνεχή υποστήριξή τους σε εμένα και την οικογένειά μου και θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Τζον Χορστ που είναι ένας έμπιστος συνεργάτης και είναι δίπλα μου από την ημέρα που έφτασα Μιλγουόκι πριν από 10 χρόνια.

Στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, θα σας είμαι πάντα ευγνώμων που με εμπνέετε να είμαι ο καλύτερος μου κάθε μέρα. Μαζί, δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας. Και στους οπαδούς των Μπακς, ας το πάρουμε!».