ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Πολύωρη προπόνηση στο ΟΑΚΑ και παρατηρήσεις του Αταμάν στους παίκτες

Παναθηναϊκός AKTOR: Πολύωρη προπόνηση στο ΟΑΚΑ και παρατηρήσεις του Αταμάν στους παίκτες

Ο Εργκίν Αταμάν είχε τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ για περίπου 5 ώρες, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις για την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια - Ξεκαθαρίζει αύριο η συμμετοχή των Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν είχε καλή εικόνα στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Άρη, γνωρίζοντας αντίστοιχες ήττες.

Έχοντας μπροστά του ένα πολύ σημαντικό ματς όπως αυτό με τη Φενέρμπαχτσε (9/2) για την EuroLeague, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να ταρακουνήσει τους παίκτες του.

Ο Τούρκος προπονητής ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα κοπή πίτας και μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του πέρασαν πολλές ώρες στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» έκαναν meeting και είδαν βίντεο με τα λάθη τους, ακούγοντας έντονες παρατηρήσεις από τον Αταμάν, ενώ στη συνέχεια πέρασαν στο παρκέ για την καθιερωμένη προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν για άλλη μια φορά οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου, που ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός έχει υποστεί κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και την Τετάρτη (7/2) θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τους στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Σχετικές ειδήσεις