ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκλονιστική στιγμή: Φώναζαν να διακοπεί το Άρης-ΠΑΟΚ επειδή λιποθύμησε φίλαθλος

Συγκλονιστική στιγμή: Φώναζαν να διακοπεί το Άρης-ΠΑΟΚ επειδή λιποθύμησε φίλαθλος

Άρης-ΠΑΟΚ: Διακοπή στο πρώτο δεκάλεπτο μετά από απαίτηση του κόσμου στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο, για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε φίλαθλο που δεν αισθανόταν καλά.

Το Αλεξάνδρειο κατάμεστο, θυμίζοντας κάτι απ’ τα παλιά ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο σπουδαίος αγώνας της Θεσσαλονίκης για την Basket League δεν γινόταν να μην έχει εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς όμως υπήρξε μια στιγμή αγωνίας, όταν ένας φίλαθλος των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις του αφού πρώτα παραπονέθηκε πως δεν αισθάνεται καλά.

Αμέσως σχεδόν όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει και να αντιδρά. Ζητώντας ουσιαστικά να σπεύσουν οι πάντες στον άτυχο φίλαθλο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μόλις έγινε αντιληπτό η ροή του αγώνα σταμάτησε και οι πάντες έστρεψαν την προσοχή τους στον άνθρωπο.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ξάπλωσε σε φορείο και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μάλιστα είχε κανονικά τις αισθήσεις του μετά από λίγο και έλεγε σε όλους πως είναι καλά. Παρ’ όλα αυτά τον πήγαν στο ιατρείο για να σιγουρευτούν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, με τον κόσμο να χειροκροτεί για να εμψυχώσει τον φίλαθλο.