ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague: Το Άμπου Ντάμπι θέλει τα τρία επόμενα Final Four και προσφέρει μυθικό ποσό

EuroLeague: Το Άμπου Ντάμπι θέλει τα τρία επόμενα Final Four και προσφέρει μυθικό ποσό

Πρόταση 75 εκατ. ευρώ για να φιλοξενήσει τα επόμενα τρία Final Four έχει καταθέσει το Άμπου Ντάμπι, στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της EuroLeague οι αποφάσεις.

Ισπανικό δημοσίευμα αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρoν που υπάρχει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να διοργανώσουν τα τρία επόμενα Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «encestando», οι Άραβες προσφέρουν το αστρονομικό ποσό των 25 εκατ. ευρώ για κάθε διοργάνωση, δηλαδή 75 εκατ. ευρώ συνολικά στην Euroleague, προκειμένου να διοργανώσουν τα επόμενα τρία Final Four στην «Έτιχαντ Αρίνα» που χτίστηκε το 2020 και μπορεί να φιλοξενήσει 18.000 θεατές.

«Μια εκπληκτική συμφωνία προχωράει για την Euroleague. Το Άμπου Ντάμπι προσφέρει 75 εκατ. ευρώ για να φιλοξενήσει τρία Final Four στην Έτιχαντ Αρίνα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του «encestando».

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την περασμένη Δευτέρα (26/2) για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Μια τόσο σοβαρή πρόταση θα συζητηθεί εκ νέου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, στις 13 Μαρτίου.

Τότε θα συζητηθεί και το θέμα για την ομάδα από το Αμπου Ντάμπι που θέλει να αγωνιστεί στις διοργανώσεις της EuroLeague.

Σχετικές ειδήσεις