ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: «Ερυθρόλευκη» αγωνία για τους τραυματίες πριν το ντέρμπι

Euroleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: «Ερυθρόλευκη» αγωνία για τους τραυματίες πριν το ντέρμπι
Eurokinissi

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Έκδηλη είναι η αγωνία που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» αναφορικά με τους τραυματίες ενόψει του ντέρμπι της Euroleague.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/03) στις 19:45 το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα υποδεχθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τρεις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει». Συγκεκριμένα, οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος παραμένουν αμφίβολοι, καθώς ακολούθησαν και την Τρίτη (12/03) ατομικό πρόγραμμα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος συνεχίσει τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο από το ματς με το Περιστέρι για τη Basket League. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αγωνία χτυπάει… κόκκινο.

Τη δεδομένη στιγμή, οι πιθανότητες να δώσουν άπαντες το «παρών» στο ντέρμπι είναι μοιρασμένες και περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και κυρίως την Τετάρτη (13/03) όπου θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν είναι σε θέση να τεθούν στη διάθεση του κόουτς του Ολυμπιακού.

Σχετικές ειδήσεις