ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Παρτιζάν-Ολυμπιακός λόγω Μόσχας

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Παρτιζάν-Ολυμπιακός λόγω Μόσχας

Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μόσχα, έχει φέρει αναστάτωση σε όλη την Ευρώπη και η ανησυχία στη Σερβία είναι μεγάλη γι’ αυτό και έχει σημάνει συναγερμός πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός για την Euroleague.

Η «Σταρκ Αρίνα» του Βελιγραδίου, θα είναι κατάμεστη από κόσμο στο παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό για την Euroleague. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρξαν αρκετοί υπεράριθμοι στο γήπεδο, γεγονός που ενόχλησε τους ανθρώπους της Σέρβικης ομάδας. Πλέον, η ανησυχία τους είναι μεγάλη, όχι για το φόβο των υπεράριθμων όμως.

Η Σερβία όπως είναι γνωστό τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας και μάλιστα οι ποδοσφαιρικές Εθνικές των δύο χωρών, έδωσαν και φιλικό παιχνίδι πριν το τραγικό τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα. Έτσι, στο Βελιγράδι υπάρχει φόβος για πιθανό χτύπημα στα δικά τους εδάφη.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει σημάνει συναγερμός πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (28/3) για την Euroleague. Η «Σταρκ Αρίνα» θα είναι δεδομένα κατάμεστη, με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί να είναι αυστηρά. Για να μπει ο κάθε φίλαθλος στο γήπεδο θα περάσει αρκετούς ελέγχους, ενώ το κλειστό είναι ήδη υπό στενή παρακολούθηση από την αστυνομία της Σερβίας.