ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβραβεύει τους οπαδούς για την πίστη τους - Γενική είσοδος 7 ευρώ με Περιστέρι

Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβραβεύει τους οπαδούς για την πίστη τους - Γενική είσοδος 7 ευρώ με Περιστέρι
Eurokinissi

Παναθηναϊκός AKTOR: Γενική είσοδο 7 ευρώ στον αγώνα της Παρασκευής (19/04) με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ για τη Basket League όρισε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εξασφάλισε το βράδυ της Δευτέρας (15/04) το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην Basket League. Το «τριφύλλι» έκανε το 3Χ3 με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που βρίσκεται ήδη στα play offs της Euroleague, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του, έχοντας και πάλι το πλεονέκτημα.

Το «συγκρότημα» του Εργκίν Αταμάν σ’ όλη αυτή τη διαδρομή είχε τη τρομερή συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας ματς.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ θέλησε να επιβραβεύσει τους οπαδούς για την αγάπη τους, την πίστη τους και την αφοσίωσή τους και όρισε γενική είσοδο 7 ευρώ στο ματς με το Περιστέρι, το απόγευμα της Παρασκευής (19/04).

Αναλυτικά, στο μήνυμα που αναρτήθηκε στα social media αναφέρεται:

«Την Παρασκευή σας περιμένουμε στο «σπίτι» μας.

Γενική είσοδος 7€

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, θέλοντας να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της για την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ορίζει γενική είσοδο 7 ευρώ για την αναμέτρηση με αντίπαλο το Περιστέρι bwin (19/04, 20:15) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης και του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Ας χειροκροτήσουμε μαζί την ομάδα μας ακόμη μία φορά!

Stay tuned for what’s next

Πάτησε εδώ».

Σχετικές ειδήσεις