ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Euroleague που ήταν στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, έκλεψε κολόνια στο Βελιγράδι!

Διαιτητής Euroleague που ήταν στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, έκλεψε κολόνια στο Βελιγράδι!

Αποκάλυψη για τον Ματέι Μπολτάουζερ ο οποίος φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Τα ΜΜΕ της Σερβίας προχώρησαν σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, αναφορικά με διαιτητή επιπέδου Euroleague. Ο λόγος για τον Ματέι Μπολτάουζερ. Ο Σλοβένος ρέφερι που ήταν στο ΟΑΚΑ και διαιτήτευσε το Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι στο Game 1 της σειράς την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «republika.rs», εντοπίστηκε μέσω κάμερας ασφαλείας να κλέβει ακριβή κολόνια στο αεροδρόμιο.

Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και ο Μπολτάουζερ σε κατάστημα του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου, φέρεται να έκλεψε κολόνια αξίας 221 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη μετά το παιχνίδι Παρτιζάν-Μονακό. Ο Σλοβένος διαιτητής συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας πρόστιμο 256 ευρώ. Ο ίδιος όταν του ζητήθηκε απ’ τους Σέρβους μια δήλωση, απέφυγε να μιλήσει: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Ο συγκεκριμένος ρέφερι σφυρίζει εδώ και χρόνια στην Euroleague και πριν πριν λίγες μέρες ήταν στη χώρα μας διαιτητεύοντας το Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και την ήττα των «πράσινων» στο πρώτο ματς της σειράς.