ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς - Τρίτη συνεχόμενη ήττα από Πέισερς

NBA: Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς - Τρίτη συνεχόμενη ήττα από Πέισερς
AP Photo/Michael Conroy

NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό και την ολοκλήρωση της σεζόν βρίσκονται οι Μπακς μετά την τρίτη συνεχόμενη επικράτηση των Πέισερς στην σειρά (126-113).

Τα «Ελάφια» παρουσιάστηκαν στην δεύτερη αναμέτρηση στην Ιντιάνα χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νταμιάν Λίλαρντ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν μπόρεσε να επιστρέψει ούτε στο Game 4, τη στιγμή που ο Αμερικάνος γκαρντ αντιμετώπισε πρόβλημα στον «Αχίλλειο».

Ωστόσο, οι Μπακς παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι Πέισερς είχαν ένα μικρό προβάδισμα 3 πόντων (67-64), όμως, οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν δύο κακά διαστήματα, στην και την περίοδο, τα οποία επέτρεψαν στην ομάδα της Ιντιάνα να πάρει τη νίκη.

Πλέον, η σειρά βρίσκεται στο 3-1 υπέρ των Πέισερς και επιστρέψει στο Μιλγουόκι, ωστόσο, τα «Ελάφια» θα πρέπει να πάρουν τρεις συνεχόμενες νίκες για να μπορέσουν να προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολής.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους στο Game 4 ήταν ο Μάιλς Τέρνερ, ο οποίος σταμάτησε στους 29 πόντους, έχοντας ακόμα 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ «πάλευε» για τους Μπακς με 27 πόντους και ακόμα 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

TA HIGHLIGHTS