ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: «Σπίτι» τους οι Μπακς - Αποκλεισμός από τους Πέισερς

NBA: «Σπίτι» τους οι Μπακς - Αποκλεισμός από τους Πέισερς
AP Photo/Michael Conroy

NBA: Τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των play offs της Ανατολής γνώρισαν οι Μπακς, μετά την ήττα τους 120-98 στο Game 6 από τους Πέισερς στην Ιντιάνα.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τα «Ελάφια», μια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, γνώρισαν τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των play offs του NBA.

Οι Πέισερς αποδείχθηκαν «Αχίλλειος πτέρνα» για τους Μπακς, μια και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν όλες τις αδυναμίες της ομάδας του Μιλγουόκι και κυρίως την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο απ’ όλα τα ματς της σειράς λόγω τραυματισμού.

Στο Game 6, με το 3-2 υπέρ τους, οι Πέισερς ήθελαν να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους ενώπιον των οπαδών τους και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ανέβασαν τον ρυθμό και την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να μην ακολουθεί.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον πραγματοποίησε μία ακόμα τρομερή εμφάνιση απέναντι στα «Ελάφια», καθώς είχε 17 πόντους και 10 ασίστ για το douoble double, ενώ στην απέραντη… όχθη, ο Μπόμπι Πόριτς προσπάθησε με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά δεν είχε βοήθειες.

TA HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις