ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: «Είναι αδύνατο να αγαπήσω κάποια ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι αδύνατο να αγαπήσω κάποια ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τον Παναθηναϊκό AKTOR ενόψει του ημιτελικού του Final 4 με τη Φενέρμπαχτσε.

Ιδιαίτερος θα είναι ο ημιτελικός του Final 4 για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς θα αντιμετωπίσει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

«Παρότι μεγάλωσα στην Ζαλγκίρις, είναι αδύνατο να αγαπήσω κάποια ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Περνάω τα καλοκαίρια μου στην Ελλάδα, η σύζυγός μου είναι Ελληνίδα και τα παιδιά μου είναι μισοί Έλληνες. Κάθε φορά που αντιμετωπίζω τον Παναθηναϊκό είναι μια ιδιαίτερη συναισθηματική κατάσταση για μένα και το ίδιο θα είναι στο Final 4, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και να βάλω στην άκρη το συναίσθημα για να πάρουμε το τρόπαιο», δήλωσε στη media day της Φενέρ, ο Λιθουανός τεχνικός.

Παράλληλα αστειεύτηκε για την πρόκριση στο Final 4 που ήρθε δια χειρός Νικ Καλάθη. «Λέω στους φίλους μου πως είμαι πετυχημένος προπονητής επειδή ο Καλάθης έβαλε δύο τρίποντα», ανέφερε.

Όσο για τον ημιτελικό του Βερολίνου, ο Γιασικεβίτσιους ανέφερε: «Ο αντίπαλος δεν έχει σημασία, πάντα προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Ξέρουμε καλά τον Εργκίν Αταμάν, τον έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, αλλά εδώ θα είναι ένα παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό. Ο στόχος μας είναι ετοιμάσουμε τους παίκτες μας για να είναι στην καλύτερη κατάσταση και να δούμε πώς μπορεί να μας κάνει ζημιά ο αντίπαλος, αλλά και πώς μπορούμε να του κάνουμε εμείς ζημιά», τόνισε.