ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκιστ: «Παλεύουμε σκληρά για κάθε νίκη»

Γκιστ: «Παλεύουμε σκληρά για κάθε νίκη»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο Onsports για το πώς ο φετινός Παναθηναϊκός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξελίσσεται παιχνίδι με το παιχνίδι και το πώς διέσυρε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Μετά από μια βραδιά όπως αυτή της Πέμπτης (30/10), όλα μπορεί να φαίνονται... ρόδινα και άπαντες να πετούν στα σύννεφα. Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όπου υπάρχουν αρχές και γίνεται καθημερινή σκληρή δουλειά, ήδη το ματς κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το 91-73 που ήρθε με... διαστημικό μπάσκετ από τους «πράσινους», έχει περάσει στο αρχείο.

Ο εκ των πρωταγωνιστών του «τριφυλλιού» στον διασυρμό της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Τζέιμς Γκιστ, μίλησε στην κάμερα του Onsports για τη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, το πώς αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά και για το γεγονός ότι έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη!

Διαβάστε όσα είπε ο Τζέιμς Γκιστ στο Onsports

-Περίμενες να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι;

«Σίγουρα περίμενα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι. Όμως, όλοι είχαμε το μυαλό μας στη νίκη, δουλέψαμε σκληρά για αυτό. Σήμερα βάλαμε όλα τα μεγάλα σουτ, αυτό μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση πια, μεγαλύτερη ομαδικότητα. Γυρνάμε καλά τη μπάλα, έχουμε καλή δημιουργία και πολλές ασίστ. Πράγματα που βοηθούν την ομάδα. Όταν γίνονται πράγματα για την ομάδα, η σκληρή δουλειά που κάνουμε βγαίνει στο παιχνίδι και μας δίνει τη νίκη, όπως έγινε απόψε».

-Μίλησες για την άμυνα. Είναι προϊόν της άμυνάς σας αυτή η επιθετική εμφάνιση;

«Αναμφισβήτητα. Η καλή άμυνα, σου δίνει ακόμα καλύτερη επίθεση. Έχουμε σημεία κλειδιά σαν ομάδα και παίκτες-κλειδιά που κάνουν σημαντικά πράγματα. Σήμερα μπήκαν και τα σουτ, για αυτό ήρθε η μεγάλη σε έκταση νίκη. Αλλά συνολικά, είμαστε ομάδα με αρχές. Δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα, ο κόουτς μας έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες όλη την εβδομάδα και παλέψαμε σκληρά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη συνέχεια, να παλεύουμε σκληρά για να παίρνουμε τη νίκη, σε κάθε αγώνα».

-Έχεις να πεις κάτι για την ατμόσφαιρα που έφτιαξαν σήμερα οι οπαδοί;
«Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη! Τους ευχαριστούμε που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν»!

Πηγή: Οnsports.gr

Σχετικές ειδήσεις