ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League ΣΚΡΑΤΣ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 62-81

Basket League ΣΚΡΑΤΣ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 62-81

Με καλή εμφάνιση στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 81-62 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η «Ένωση» αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε με 9-3, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν άργησε να αναλάβει δράση για το 9-9. Με τρίποντο του Μπρεντ Πέτγουεϊ οι γηπεδούχοι έκλεισαν μόλις στον έναν πόντο το πρώτο δεκάλεπτο (15-14), με το Λεωνίδα Κασελάκη να έχει ήδη συμπληρώσει εννέα πόντους. Ωστόσο, στη δεύτερη περίοδο έμεινε άποντος και παρά τις προσπάθειες του Ντούσαν Σάκοτα, έντεκα πόντοι μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο, οι Πειραιώτες έκαναν την ανατροπή.

Με τον Πέτγουεϊ να εκτελεί από την περιφέρεια οι φιλοξενούμενοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 17-15, ενώ με το που μπήκαν στην εξίσωση του σκοραρίσματος ο Κώστας Σλούκας αρχικά και οι Μπράιαν Ντάνστον και Ματ Λοτζέσκι εν συνεχεία η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +9 (18-27). Με τον αρχηγό του να έχει ήδη 14π. στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα όντας μπροστά στο σκορ με 44-30. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκλεισαν το πρώτο μέρος με περισσότερα ριμπάουντ και λιγότερα λάθη, γεγονός που τους πρόσφερε και τη διαφορά ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις