ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπάσκετ δρόμου ήρθε στην Ελλάδα και έχει όνομα: GNN 3on3 Street Ball

Το μπάσκετ δρόμου ήρθε στην Ελλάδα και έχει όνομα: GNN 3on3 Street Ball

Πώς να διοργανώσεις το δικό σου τουρνουά στη δική σου πόλη. Οι ειδικοί στο μπάσκετ δρόμου σου εξηγούν όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Εσύ, φτιάξε την ομάδα σου και έλα... πλατεία!

Μέχρι πριν μερικά χρόνια το μπάσκετ δρόμου το παρακολουθούσαμε μόνο από την τηλεόραση σε κάποιες αμερικάνικες ταινίες.

Όχι πια...

Μια παρέα τριών φίλων που είχαν ως κοινό παρονομαστή την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό έφερε στην Ελλάδα το λεγόμενο 3on3 street ball και μάλιστα με γήπεδα πιστοποιημένα και διεθνών προδιαγραφών.

Το GNN STREETBALL αποτελεί μια εξειδικευμένη ομάδα που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση τουρνουά 3x3 streetball σε όλη την Ελλάδα.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού για την διεξαγωγή τουρνουά basket σε εξωτερικούς χώρους με ένα σύστημα πτυσσόμενου γηπέδου, ηλεκτρονικούς πίνακες σκορ, μπασκέτες, σύστημα φωτισμού και ήχου, διαφημιστικές πινακίδες led και κερκίδες, ακριβώς σαν αυτό που χρησιμοποιεί η FIBA στα επίσημα τουρνουά 3x3 που οργανώνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη, μόλις σε χρονικό διάστημα 2 ετών, οι... μπασκετάνθρωποι του GNN Street Ball έχουν διοργανώσει τουρνουά σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

• Πάτρα 2015
• Λευκάδα 2015
• Πύργος 2014 - 2015
• Κουρούτα 2014 - 2015
• Ζαχάρω Ηλείας 2014 – 2015
• Λαύριο 2015
• Αγρίνιο 2015

Το GNN 3on3 streetball, τον Μάιο του 2016 επιλέχτηκε να συνεργαστεί με το μεγαλύτερο τουρνουά streetball που έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, το EKO ANTETOKOUNBROS STREETBALL EVENT, που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και το διοργάνωσαν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο.

Σε συνεργασία με το δήμο Σύρου και τον διεθνή μπασκεμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη, το GNN Street Ball συνδιοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σύρο, το Aegeanball Festival, στο οποίο θα λάβουν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Με την μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχει εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης των events, το GNN 3on3 Street Ball έρχεται να λάβει τη θέση του εκεί που του ανήκει: στη μεγάλη οικογένεια της FIBA. Πλέον έχει την αδειοδότηση για την διοργάνωση 3x3 events υπό την αιγίδα της.

Τέλος δείχνοντας την διάθεση για συνεργασία και θέλοντας να ενισχύσει τα events και την εξάπλωση του 3x3 στην Ελλάδα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ενοικίασης εξοπλισμού και αναλαμβάνει την διοργάνωση τέτοιων, για λογαριασμό συλλόγων, clubs, σχολείων και δήμων.

Το GNN 3on3 Street Ball ταξιδεύει παντού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα και να γνωρίσουν τη χαρά της συμμετοχής και το μοναδικό συναίσθημα της νίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: www.gnnstreetball.gr

Και στο Facebook τη σελίδα: GNN 3on3 streetball

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις