ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Μοίρασε αγάπη, χαμόγελα και «ΕΛΠΙΔΑ» (pics)

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Μοίρασε αγάπη, χαμόγελα και «ΕΛΠΙΔΑ» (pics)

Το κοινωνικό της πρόσωπο, για μία ακόμη χρονιά, έδειξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, επισκεπτόμενη την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Πιστή στις αρχές και τις αξίες της για κοινωνική προσφορά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βρέθηκε και φέτος στο πλευρό παιδιών που το έχουν ανάγκη, ειδικά τις Άγιες τούτες μέρες. Η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας (19/12) την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», όπου την υποδέχθηκε η Πρόεδρος του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, και η υποδιοικήτρια, κυρία Άννα Ζωηρού.

«Είμαστε χαρούμενοι που κάθε χρόνο μας θυμάστε και μας επισκέπτεστε. Δίνετε χαρά στα παιδιά. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία σας εδώ. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», είπε μεταξύ άλλων στους ανθρώπους της ομάδας, η κ. Βαρδινογιάννη.

Οι παίκτες Κένι Γκάμπριελ, Κώστας Γόντικας, Νικ Καλάθης, Πατ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντιμίτρι Νίκολς, Νίκος Παππάς, Κέϊσι Ρίβερς, Κρις Σίγκλετον, Μάικ Τζέημς, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά, τους μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά δώρα, και τοποθέτησαν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών τις δικές τους ευχές. Τους παίκτες συνόδευαν ο προπονητής τους, Τσάβι Πασκουάλ, ο βοηθός προπονητή Νίκος Παππάς, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, η Γενική Διευθύντρια marketing, Μαρία Γκούμα, και ο βοηθός team manager, Θεόδωρος Κρασσακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr

Σχετικές ειδήσεις