ΜΠΑΣΚΕΤ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Η στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου κρατάει τη φλόγα ζωντανή»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Η στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου κρατάει τη φλόγα ζωντανή»

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο σύλλογος «είναι φέτος έτοιμος για μεγάλα πράγματα».

Παράλληλα, ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη στήριξη που λαμβάνει αυτός και η οικογένειά του από τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού, στα 30 χρόνια που ηγούνται του τμήματος μπάσκετ, σημειώνοντας πως αυτή: «Κρατάει ζωντανή τη φλόγα και αποτελεί τη μόνη επιβράβευση».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.
Μπαίνοντας στο 2017, η οικογένειά μου και εγώ κλείνουμε τριάντα χρόνια στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Άλλοτε σε καλύτερες οικονομικά συνθήκες, άλλοτε σε όχι και τόσο καλές έχουμε, προσπαθήσει να κρατήσουμε ψηλά το Παναθηναϊκό φρόνημα.

Η αγάπη και η καθημερινή στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου είναι αυτή που κρατάει τη φλόγα ζωντανή και αποτελεί την μονή επιβράβευση.

Όταν προσπαθείς σίγουρα θα κάνεις και λάθη, αλλά το σημαντικό είναι τελικά το πρόσημο να είναι θετικό, κάτι που στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε καταφέρει να αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη.

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!
Δ.Π.Γ.».

Πηγή: Leoforos.gr