ΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Superfoods: Η τελευταία «πράσινη» ευκαιρία

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Superfoods: Η τελευταία «πράσινη» ευκαιρία

Τελικός είναι για τους «πράσινους» η τρίτη «μάχη» με τους Τούρκους στα play offs της Ευρωλίγκας, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) στις 20:45 (Novasports 2).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς τα «καναρίνια» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχουν «σπάσει» δύο φορές το πλεονέκτημα έδρας του «τριφυλλιού» όντας στο 2-0 και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός Superfoods ετοιμάζεται για ένα ματς, το οποίο είναι «τελικός» και το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη, ούτως ώστε να μειώσει 2-1 την σειρά και να συνεχίσει να ελπίζει για την ολική ανατροπή. Βέβαια, το έργο του δεν είναι εύκολο, καθώς καμία ομάδα στην διοργάνωση δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει από το 2-0.

Ωστόσο, άπαντες στις τάξεις των «πράσινων» εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν και να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους, προκειμένου να μπορέσει ο Παναθηναϊκός Superfoods να πάρει το πρώτο «διπλό» στην Πόλη και να συνεχίσει να ελπίζει για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις στο Onsports.gr