ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Στη Λιθουανία για το break… στο break! (photos+video)

Euroleague: Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Στη Λιθουανία για το break… στο break! (photos+video)

Ευρωλίγκα|Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται απόψε στη μάχη (20:00, NS1) στο Κάουνας, με σκοπό να ξαναπάρουν το πλεονέκτημα στον τρίτο αγώνα των playoffs.

Με φόρα από την Παρασκευή (20/4) και τη νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στη Ζαλγκίρις θα αγωνιστεί στη Λιθουανία απόψε ο Ολυμπιακός, όπου θα παίξει για τη νίκη με σκοπό να κάνει το 2-1 στη σειρά και να πάρει ξανά το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον μία νίκη στα 2 παιχνίδια που θα γίνουν στο Κάουνας, με σκοπό να φέρουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας και πάλι στην Ελλάδα. Αν όμως αυτή έρθει σήμερα, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα της Euroleague

Ο κόουτς των Πειραιωτών έχει και πάλι… πονοκέφαλο, αφού Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ δεν προπονήθηκαν χθες, παρ’ όλα αυτά είναι στην αποστολή της ομάδας. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού πιθανότατα θα αγωνιστεί, όμως ο Σέρβος σέντερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους παίκτες του, να έχουν δείξει πως κοιτούν μάτια τον Ολυμπιακό και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά στο Κάουνας.

Σύμμαχος για τη Ζαλγκίρις, θα είναι για ακόμη μια φορά, οι φίλαθλοι της, καθώς θα γεμίσουν για ακόμα έναν αγώνα τη «Zalgirio Arena».