ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Superfoods LIVE: Ποιο κανάλι θα δείξει τον τρίτο αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Superfoods LIVE: Ποιο κανάλι θα δείξει τον τρίτο αγώνα

Απόλυτα συγκεντρωμένοι είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό Superfoods για τον αποψινό (Τετάρτη 25/04) τρίτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σειρά είναι στο 1-1 και οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ είναι αποφασισμένοι να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που έχασαν στο δεύτερο παιχνίδι.

Πασκουάλ: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά»

O ρυθμός, η άμυνα, η ενέργεια και η ένταση είναι αυτά που θέλει να δει στους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως δήλωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Και τα ριμπάουντ», πρόσθεσε ο Μάικ Τζέιμς, ενώ τόσο ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού, όσο και ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσαν χαρούμενοι που «ένας τόσο σπουδαίος παίκτης», όπως ο Σέρχιο Γιουλ, «είναι υγιής και επιστρέφει».

Πάντως, ο Πασκουάλ δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση πως «έχουμε προετοιμαστεί καλά» και πως «είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί ο Γιουλ».

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε αρχικά: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι. Να ελέγξουμε το ρυθμό. Αν σε μία μόνο περίοδο δεν το καταφέρεις, αν έχεις ένα κακό δεκάλεπτο, η Ρεάλ είναι ομάδα που θα το εκμεταλλευτεί».

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του; «Είμαστε καλά! Νιώθουμε ενθουσιασμό που πάμε στη Μαδρίτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, νιώθουμε ήρεμοι. Μας λείπουν μόνο κάποια πράγματα από πλευράς εμπειρίας. Στο παιχνίδι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και ένταση. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουμε και βέβαια να μείνουμε προσηλωμένοι», απάντησε ο Πασκουάλ.

Για την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στη ρακέτα, ο Καταλανός σχολίασε: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Θα δούμε. Τώρα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, τώρα πάμε να το πετύχουμε! Αν νικήσουμε αύριο, θα γράφετε ότι τα καταφέραμε. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι».

«Αιώνια Πιστός»… στους 8!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι ο μοναδικός εκ των οκτώ ομάδων που συμμετέχουν στα εφετινά πλέι οφ της Euroleague, με τις περισσότερες διαδοχικές παρουσίες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν πιστοί στο ραντεβού τους με την οκτάδα για όγδοη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, καθώς από το 2011 δεν έχει υπάρξει χρονιά που να μείνουν εκτός.

Ο αποψινός αγώνας (Τετάρτη 25/04) του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2HD.

Σχετικές ειδήσεις