ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Superfoods: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

LIVE Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Superfoods: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

EUROLEAGUE - Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Παναθηναϊκού: Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το διπλό μέσα στην Μαδρίτη (Live Chat Leoforos.gr, 19:45), να πάρει προβάδισμα στη σειρά και να έχει και πάλι στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη το βράδυ έχασε μέσα από τα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας και μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να φτάσει μια ανάσα από την επιστροφή του στο Final-4 της Euroleague. Και τώρα βρίσκεται στην Μαδρίτη… καταδικασμένος να πάρει μία τουλάχιστον νίκη, είτε απόψε, είτε την Παρασκευή. Το καλύτερο πάντως θα ήταν οι «πράσινοι» να κάνουν από απόψε το break και να μεταφέρουν το άγχος και την πίεση στην αντίπερα όχθη.

Ο Σέρχιο Γιουλ ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή μετά από 8 μήνες (έπειτα από την ρήξη χιαστών που υπέστη κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα με την Εθνική Ισπανίας) και όπως είναι φυσιολογικό αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει… φτερά στη Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι προετοιμασμένος για όλους και για όλα..

Η επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ, τουλάχιστον στη δωδεκάδα, στο 3ο ματς την Τετάρτη (25/4, 19:45), για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πριν από 8 μήνες (ρήξη χιαστού), αποτελεί τη μεγάλη είδηση. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο θα έχει προετοιμάσει την ομάδα του για την περίπτωση που ο MVP της Euroleague την περασμένη σεζόν πατήσει παρκέ!

Στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το «διπλό», όμως, θα ρισκάρουμε με την τρίτη περίοδο ως αυτή που θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι οι τρεις «καμικάζι», Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς και Μπολτάουζερ πέτυχαν την αποστολή τους στο ΟΑΚΑ και η Ρεάλ πήρε το πλεονέκτημα έδρας νικώντας 89-82.

Οι διαιτητές που όρισε η Ευρωλίγκα, φάνηκε ξεκάθαρα πως ήρθαν στην Ελλάδα για να «σπρώξουν» τους Ισπανούς στη νίκη κι αυτό έκαναν. Με τις προκλητικές αποφάσεις τους από την αρχή μέχρι το φινάλε του αγώνα έκριναν την αναμέτρηση η οποία δεν αντέχει σε μπασκετική κριτική. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρέωσαν τον Παναθηναϊκό με περισσότερα από τριάντα φάουλ. Πραγματικά ένας αριθμός που δεν υπάρχει πουθενά στο παρελθόν τέτοιων αγώνων. Την ίδια ώρα, το «ξύλο» που έριχναν οι φιλοξενούμενοι έμενε ατιμώρητο, καθώς χρεώθηκαν πολλά φάουλ λιγότερα από αυτά που πραγματικά έκαναν. Οι ρέφερι στόχευσαν τον Τζέιμς Γκιστ που αποβλήθηκε με πέντε φάουλ στα μισά της τελευταίας περιόδου.

Το ματς λοιπόν πήγε με το «έτσι θέλω» από πλευράς της διοργανώτριας αρχής που έβαλε τους τρεις «καμικάζι» να κάνουν... όργια στο ΟΑΚΑ και τα κατάφεραν να στερήσουν από τον Παναθηναϊκό τη νίκη που θα τον έφερνε ένα βήμα μακριά από το Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ