ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Σπανούλη

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Σπανούλη
Πλήγμα με Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη που θα αγωνιστεί χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, θα μείνει ο Ολυμπιακός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο αρχηγός του συλλόγου υπέστη μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Εν αναμονή της απόφασης του αθλητικού δικαστή (απολογήθηκαν την Παρασκευή (15/2) οι «ερυθρόλευκοι») για την τιμωρία, στον Ολυμπιακό έλαβαν και τα... χειρότερα νέα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Σπανούλης.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη του απέναντι στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Euroleague (21/2), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική (1/3), αλλά και με την Μπουντούτσνοστ εκτός για την 25η αγωνιστική (8/3). Στην Α1, ο Σπανούλης χάνει σίγουρα το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ (17η αγωνιστική), όταν επαναρχίζει το πρωτάθλημα (2/3), κι ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ ακολουθεί στην 19η αγωνιστική.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Ο αρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων».

Σχετικές ειδήσεις