ΜΠΑΣΚΕΤ

Τορόντο: H στιγμή του πανικού μετά τους πυροβολισμούς (videos)

Τορόντο: H στιγμή του πανικού μετά τους πυροβολισμούς (videos)

Πανικός προκλήθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο Τορόντο για να παρακολουθήσει την μεγάλη παρέλαση των Ράπτορς για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος τους στο ΝΒΑ

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία «Nathan Phillips», στην πόλη του Τορόντο, σε κοντινή απόσταση από τον χώρο διεξαγωγής της φιέστας των Ράπτορς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου του ΝΒΑ, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Συγκεκριμένα, ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο τουλάχιστον άτομα και να επικρατήσει πανικός. Η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει το πλήθος, ενώ προχώρησε στη σύλληψη δυο ατόμων, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους δυο όπλα.

Ευτυχώς για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο το όλο θέμα έληξε γρήγορα με την παρέμβαση της Αστυνομίας και η φιέστα συνεχίστηκε κανονικά.

Tα πλάνα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι απίστευτα, με τις σκηνές να δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν έντρομοι προσπαθώντας να μπορέσουν να αποφύγουν κάποιες άσχημες καταστάσεις.

Σχετικές ειδήσεις