ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα άσχημα του ποδοσφαίρου: Δύο οπαδοί της Αργεντινής νεκροί από ανακοπή

Τα άσχημα του ποδοσφαίρου: Δύο οπαδοί της Αργεντινής νεκροί από ανακοπή

Μπορεί η Αργεντινή να γιόρτασε την πρόκρισή της στον τελικό του Μουντιάλ και οι οπαδοί της να βρίσκονται στους δρόμους από το βράδυ της Τετάρτης και να πανηγυρίζουν, ωστόσο υπάρχουν και άσχημα νέα καθώς δύο Αργεντίνοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ανάμεσα στα θύματα είναι και ένας 16χρονος ο οποίος δεν άντεξε την πίεση της παράτασης και των πέναλτι και την ώρα που ο Μέσι και οι συμπαίκτες του εκτελούσαν πέναλτι, ο ίδιος ξεψυχούσε στην πλατεία «La Banda».

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ο 16χρονος από την παράταση έλεγε πως δεν αισθάνεται καλά, ωστόσο όλοι θεώρησαν πως είχε άγχος γι την εξέλιξη της αναμέτρησης και δεν έδωσαν μεγάλη σημασία. Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το δεύτερο θύμα δεν άντεξε τους πανηγυρισμούς. Η καρδιά του τον πρόδωσε όταν ο ίδιος ζητωκραύγαζε επειδή λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ρομέρο απέκρουε τα πέναλτι των Ολλανδών και έστελνε την Αργεντινή στον τελικό...