ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Η Β. Κορέα στον τελικό κόντρα στην... Πορτογαλία! (βίντεο)

Μουντιάλ 2014: Η Β. Κορέα στον τελικό κόντρα στην... Πορτογαλία! (βίντεο)

Αν νομίζετε ότι σήμερα στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα είναι η Αργεντινή και η Γερμανία, μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τα πράγματα, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βόρεια Κορέα, αναφέρουν ότι η χώρα τους έφτασε στον τελικό!

Αυτό το Μουντιάλ μας πρόσφερε τα πάντα. Γκολ, θέαμα, δυνατές στιγμές και φυσικά πολύ... ψέμμα! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε αυτό που ακούγεται στη Βόρεια Κορέα ότι τάχα εκείνοι πέρασαν στον τελικό!

Ένα βίντεο έχει ανέβει στο You Tube και δείχνει τα ελεγχόμενα από το κράτος μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας να λένε στους οπαδούς του ποδοσφαίρου ότι η εθνική ομάδα έχει φτάσει στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία ...

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό τώρα ότι ο ανώτατος ηγέτης Kim Jong-un ελέγχει τη ροή των πληροφοριών προς τους ανθρώπους του, με τα τηλεοπτικά κανάλια να κάνουν αναφορές με μόνο θετικά πράγματα για τη χώρα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η γενναία Βόρεια Κορέα συνέθλιψε την Ιαπωνία 7-0, 4-0 τις ΗΠΑ και την Κίνα με 2-0 στη φάση των ομίλων, πριν φτάσει στον τελικό ... κατά της Πορτογαλίας.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ περιλαμβάνονται και «highlights» από τους αγώνες, με την ομάδα της Βόρειας Κορέας να σκοράρει αν και τα κλιπ φαίνονται αρκετά παλιά ...

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2014: Βράχος... φτυστός με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου! (pics)