ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοροσίδης: «Θα ήθελα κόσμο στην Τούμπα»

Τοροσίδης: «Θα ήθελα κόσμο στην Τούμπα»
Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βασίλης Τοροσίδης θα ήθελε να παίξει την Τετάρτη (2/2), σε γεμάτη Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ...

«Είναι διαφορετική η αίσθηση, μου αρέσει εκεί μέσα να παίζω με κόσμο κι ας είναι δύσκολη έδρα για μας», είπε ο Βασίλης Τοροσίδης στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και συνέχισε: «Μπορεί στα χαρτιά να έχει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, όμως το 1-1 δεν αλλάζει πολλά για μας. Πιστεύω πως έχουν μοιρασμένες πιθανότητες οι δύο ομάδες. Ακόμη και να κερδίζαμε στο Καραϊσκάκη θα πηγαίναμε να παίξουμε όπως θα παίξουμε και τώρα. Για τη νίκη. Ενα γκολ αλλάζει τα πάντα, ακόμη καλύτερα αν έρθει νωρίς. Εχουμε δείξει ότι το έχουμε το γκολ σε κάθε ματς, όπως έχουμε δείξει πως λειτουργούμε πολύ καλά και αμυντικά. Το κάναμε σε όλα τα ματς στην επαρχία, μπορούμε να το κάνουμε και στην Τούμπα».

Σε ότι αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο «Τόρο» είπε: «Είναι μεγάλη υπόθεση το +7. Εχουμε ένα σοβαρό προβάδισμα και δείχνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μαθηματικά, βέβαια, δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».