ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήθελε να μείνει ο Κάρολ

Ήθελε να μείνει ο Κάρολ
Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Λίβερπουλ, Άντι Κάρολ τόνισε πως ήθελε να μείνει στην Νίουκαστλ η οποία ωστόσο...

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Λίβερπουλ, Άντι Κάρολ τόνισε πως ήθελε να μείνει στην Νίουκαστλ η οποία ωστόσο τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror ο 21χρονος Άγγλος, που αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ έναντι 41 εκατομμυρίων λιρών ώστε να καλύψει το κενό του Φερνάντο Τόρες, τόνισε πως η διοίκηση των «ανθρακωρύχων» τον ανάγκασε να δεχτεί την πρόταση των «ρεντς».

«Είχαν μια συμπεριφορά που έλεγε ‘δεν σε θέλουμε αλλά θέλουμε να μας πεις εσύ πως θες να φύγεις’ και εγώ απάντησα πως θέλω να παραμείνω», ανέφεραν τα γραπτά μηνύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και τα είχε ανταλλάξει ο Κάρολ με τον δημοσιογράφο, Στιβ Ρέιθ.

Όταν ο Κάρολ ρωτήθηκε τι ακριβώς γίνεται, απάντησε: «Δεν ξέρω. Μου είπαν πως χρειάζονται τα χρήματα. Αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι μου. Δεν ήθελα να φύγω και για τον λόγο αυτό υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο».

Η Νιούκαστλ βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού κατά 8 βαθμούς αλλά αυτό ίσως αλλάξει αφού πούλησε εκτός του Κάρολ και τον Τσαρλς Ν’Ζόγκμπια, δηλαδή δυο από τους καλύτερους της παίκτες.