ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Νοκ άουτ» Μπουμσόνγκ, Τζόρβας

«Νοκ άουτ» Μπουμσόνγκ, Τζόρβας
Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη (02/02) για τον επαναληπτικό...

Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη (02/02) για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες μέρες και τον υποχρέωσαν σε θεραπεία, αφήνοντάς τον τελικά κι εκτός μάχης για τον αγώνα του ΟΑΚΑ με τους «κιτρινόμαυρους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και την Τρίτη (01/02), ο Μπουμσόνγκ έκανε θεραπεία όπως και ο Σεϊταρίδης, ωστόσο δεν βελτιώθηκε τόσο η κατάστασή του ώστε να του επιτραπεί η συμμετοχή απέναντι στην ΑΕΚ. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Λουίς Γκαρσία που είναι επίσης εκτός αποστολής, ενώ και ο Τζόρβας απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα από την προπόνηση λόγω ίωσης και είναι επίσης εκτός από το παιχνίδι με το «δικέφαλο».

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Σεϊταρίδης, Τζόρβας, Ιωαννίδης, Μαυρίας και Δημούτσος.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.