ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιβκοβιτς: «Μάθαμε πολλά»

Ιβκοβιτς: «Μάθαμε πολλά»
Το πάθημα της πρώτης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκα φαίνεται πως έγινε μάθημα για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς...

Το πάθημα της πρώτης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκα φαίνεται πως έγινε μάθημα για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας υπογράμμισε ότι ο αγώνας κόντρα στη Βαλένθια είναι εξαιρετικά δύσκολος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή προκειμένου να έρθει η νίκη.
«Το επικείμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για μας. Η Βαλένθια είναι πραγματικά καλή ομάδα και για μένα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης»,
τόνισε αρχικά ο «Ντούντα» και συνέχισε:
«Η Βαλένθια είναι αυτό που λέμε... ομάδα του προπονητή της και μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί του Παναθηναϊκού (α΄ φάση), ξεκίνησαν εντυπωσιακά και στη φάση των «16».
Είδα τον προηγούμενο αγώνα, ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στην Κωνσταντινούπολη. Ηττήθηκαν με 2 πόντους, αν και είχαν την ευκαιρία να ευστοχήσουν σε τρίποντο στο τελευταίο σύστημα. Οσον αφορά εμάς, μάθαμε πολλά από την ήττα μας, αφού παίζαμε έναν αγώνα που έμοιαζε με φιέστα μετά τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού. Μάθαμε πολλά και ελπίζουμε να αποδειχθεί πιο δύσκολος από αυτόν με τη Ζαλγκίρις».


Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υπογράμμισε:
«Θα πρέπει να επιδείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και θα πρέπει να τρέξουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα και να παίξουμε σκληρά. Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα και έρχεται στην Αθήνα για να νικήσει. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε με αντίπαλο την ΑΕΚ τους δώσαμε το δικαίωμα να το πιστέψουν. Αυτό που φοβόμαστε περισσότερο είναι η κακή δική μας απόδοση και όχι η καλή των αντιπάλων μας».