ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιμένεθ: «Το πιο σημαντικό ματς όσο είμαι εδώ»

Χιμένεθ: «Το πιο σημαντικό ματς όσο είμαι εδώ»
Η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον...

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον Δικέφαλο σύμφωνα με τον ίδιο.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τις Τρίτης (01/02) μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ οι νεοαποκτηθέντες Ναμπίλ Μπαχά και Νταβίντ Ματέος και στη συνέχεια ήταν η σειρά του τεχνικού της ΑΕΚ.
Ο Ισπανός κόουτς στάθηκε αρχικά στην κρισιμότητα του προσεχούς αγώνα υπογραμμίζοντας:
«Είναι το πιο σημαντικό ματς που έχουμε να παίξουμε από τότε που είμαι προπονητής της ΑΕΚ. Ξέρω ότι σημαίνει πολλά για τον κόσμο της ΑΕΚ να περάσουμε στα ημιτελικά αφήνοντας έξω μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ. Είναι ένας σύντομος δρόμος για έναν τίτλο. Βέβαια παίζει ρόλο και η κλήρωση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:
«Με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες όσοι βρεθήκαμε στα προημιτελικά έχουμε ίδιες πιθανότητες να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό είναι και το ωραίο του ποδοσφαίρου. Να «σκοτωνόμαστε» μεταξύ μας για τον τίτλο. Καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα ματς. Θα το δούμε σαν ένα μοναδικό ματς που πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συγκεντρωθούμε».

Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση επεσήμανε:
«Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκανε η διοίκηση στις μεταγραφές. Καταφέραμε με τα λεφτά που δώσαμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».
Επίσης, αναφορικά με τη υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο τόνισε: «Δεν θέλω να πάρω το μέρος ούτε της διοίκησης ούτε του ποδοσφαιριστή. Αν οι δυο πλευρές έρθουν σε συμφωνία καλώς αν όχι εγώ θα δουλέψω με αυτούς που έχω. Θέλω να ανανεώσει ο Μπλάνκο αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Ανεξαρτήτως αν ο Μπλάνκο ανανεώσει υπολογίζω τον Μπάχα, που ελπίζω να συνεχίσει εδώ και τον Λυμπερόπουλο αλλά χρειαζόμαστε και άλλους».