ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπόνηση με Παράσχο

Προπόνηση με Παράσχο
Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος που αυτή τη στιγμή προπονεί τους κυανόλευκους για πρώτη ...

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος που αυτή τη στιγμή προπονεί τους κυανόλευκους για πρώτη φορά μετά από 13 έτη.
Ο Καστοριανός τεχνικός μίλησε το πρωί με τους διοικούντες και εν συνεχεία γνώρισε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης μαζί με τον οικονομικό υπεύθυνο, Αλέξη Κεσόπουλο τον παρουσίασαν στους παίκτες. Παράλληλα, ο 59χρονος κόουτς πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι: «Επιστρέφω μετά από 13 χρόνια. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ηρακλή. Οι στόχοι τώρα είναι τελείως διαφορετικοί. Η συγκυρία είναι δύσκολη, αφού η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ πρόσθεσε σχετικά με την εικόνα του Ηρακλή μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν: «Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα, με αυτό το υλικό, βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι θα φταίει. Γνωρίζω το υλικό, έχω δει παιχνίδια του Ηρακλή και πιστεύω πολύ στους παίκτες που έχει η ομάδα».
Ίδιοι συνεργάτες

Όσο για το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, θα παραμείνει ως έχει. Πιο συγκεκριμένα, ο Παγώνης Βακαλόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Παράσχου, ενώ γυμναστής ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει ο Φώτης Γκιζέλης και τέλος ο Γιάννης Βλάχος θα εξακολουθεί να επωμίζεται τον ρόλο του σκάουτερ.