ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Ριέρα και Ντουντού στην Τούμπα

Χωρίς Ριέρα και Ντουντού στην Τούμπα
Χωρίς τους Άλμπερτ Ριέρα και Ντουντού θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη, για τον αυριανό (2/2, 18:00) αγώνα κυπέλλου. Αμφότεροι...

Χωρίς τους Άλμπερτ Ριέρα και Ντουντού θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη, για τον αυριανό (2/2, 18:00) αγώνα κυπέλλου.
Αμφότεροι έμειναν εκτός 18άδας για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο γήπεδο της Τούμπας, με τον 46άχρονο προπονητή να τους αφήνει στην Αθήνα, όπως άλλωστε και τους Μοϊσές Ουρτάδο, Νίκο Ποτουρίδη, Μπάλαζ Μέγιερι και Νίκο Παπαδόπουλο.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/2) με την τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Ριέρα έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση σε γυμναστήριο και γήπεδο, ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι Ουρτάδο, Ποτουρίδης.

Οι παίκτες, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή της πειραϊκής ομάδας για την αυριανή (2/2/) αναμέτρηση στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα, είναι οι εξής:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μιραλάς και Τζεμπούρ.