ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πίστη για την ανατροπή

Με πίστη για την ανατροπή
Με επιθετικούς προσανατολισμούς και με πίστη για την ανατροπή, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ...

Με επιθετικούς προσανατολισμούς και με πίστη για την ανατροπή, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Εδώ και μέρες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει από τους «πράσινους» να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ έτσι ώστε να έχουν ελπίδες να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ που διαμορφώθηκε από τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ. Το 2-0 των «κιτρινόμαυρων» τους έχει δώσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πιστεύουν στην ανατροπή και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους έχουν απομείνει για να βρεθούν στην τετράδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με σοβαρότερη την απώλεια του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ από το κέντρο της άμυνας αλλά και αυτή του Τζόρβα που έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ωστόσο έχει ήδη κατασταλάξει στην ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει το βράδυ της Τετάρτης (02/02) στο ΟΑΚΑ.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια των «πράσινων» αναμένεται να είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Νίνη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά του, ενώ στην επίθεση και το αριστερό άκρο θα κινηθεί ο Λέτο, στο δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή ο Σισέ.