ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο τεστ με Βαλένθια

Πρώτο τεστ με Βαλένθια
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (02/02, 21.45, Novasports 4) την Βαλένθια στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια για..

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (02/02, 21.45, Novasports 4) την Βαλένθια στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια για του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν έχει τη δυνατότητα να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, καθώς η ήττα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στη Φενερμπαχτσέ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους «ερυθρόλευκους». Εξάλλου είναι ξεκάθαρο, ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, προκειμένου να γίνει πιο εύκολο το έργο του στη συνέχεια και να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Για να γίνει όλο αυτό βέβαια, η ομάδα του Πειραιά, θα πρέπει να νικήσει την Βαλένθια οπωσδήποτε. Το θετικό για τον «Ντούντα» είναι το γεγονός ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Από την άλλη η ισπανική ομάδα έχει δείξει ότι είναι ένας σκληρός αντίπαλος, αν αναλογιστούμε ότι στην Τουρκία απέναντι στη Φενερμπαχτσέ παραλίγο να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Ουσιαστικά ηττήθηκε για ένα σουτ. Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς θέλουν μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι σίγουρο πως δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα σε οποιοδήποτε παιχνίδι, όσο δύσκολο και αν είναι.