ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα κάνω τα πάντα για την Λίβερπουλ»

«Θα κάνω τα πάντα για την Λίβερπουλ»
Ο νέος στράικερ της Λίβερπουλ, Άντι Κάρολ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «ρεντς»...

«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να βρίσκομαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι τεράστιο κλαμπ και είναι πολύ ωραίο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα. Ένιωσα λίγο έκπληκτος στην αρχή όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και δεν ήξερα ακριβώς τι γινόταν. Όταν έμαθα πως όντως ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον και υπήρχε η ευκαιρία να έρθω ήξερα πως έπρεπε να το κάνω»,

«Μεγάλωσα στο Νιούκαστλ και η μετακόμιση μου φαίνεται κάπως περίεργη αλλά μόλις εγκατασταθώ θα είμαι καλύτερα. Το να φοράω το νούμερο 9 είναι εκπληκτικό και αυτό ήθελα από την αρχή. Μόνο ότι φοράς αυτό το νούμερο στην φανέλα της Λίβερπουλ, είναι εκπληκτικό συναίσθημα».

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο εδώ και για τον λόγο αυτό ήρθα. Θέλω να σκοράρω πολλά τέρματα, να δώσω πολλές ασίστ και να αγωνίζομαι όσο πιο συχνά μπορώ», απάντησε ο 21χρονος στράικερ στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ρεντς».

«Είναι συναρπαστικό που θα δουλέψω με τον Νταλγκλίς. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Μου είπε να εγκατασταθώ, να επανέλθω στην φόρμα μου και τότε να ετοιμαστώ να παίξω».

Όσο για την φιλία του με τον Κέβιν Νόλαν, ο Άντι Κάρολ τόνισε: «Μίλησα μαζί του. Είναι πολύ χαρούμενος για μένα. Μου είπε πως είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Όσα πέτυχα με την Νιούκαστλ με έφεραν εδώ και θα πρέπει να συνεχίσω να τα κάνω με την Λίβερπουλ».

Για την συνεργασία του με τον Λουίς Σουάρεζ: «Είναι εκπληκτικό που θα συνεργαστώ μαζί του. Είναι σπουδαίος παίκτης και ανυπομονώ να παίξω με όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ. Τα γκολ είναι η δουλειά μου και μπορώ να σκοράρω εδώ. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα σκοράρω, θα δίνω ασίστ, θα κρατάω την μπάλα. Θα προσπαθώ για το καλύτερο».

Τέλος ο Κάρολ έστειλε και ένα μήνυμα στου οπαδούς της Λίβερπουλ: «Ξέω ότι δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για μένα και θέλω να τα ξεπληρώσω και θα βάλω τα δυνατά μου για τον λόγο αυτό. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχουμε».