ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υποχρεωμένοι να νικήσετε»

«Υποχρεωμένοι να νικήσετε»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει ένα σχετικό προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού, μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε...

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει ένα σχετικό προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού, μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να κατακτήσει, όπως και στην πρώτη του θητεία στους πειραιώτες, το νταμπλ. Στην τελευταία, λοιπόν, προπόνηση, ο «τσινγκούρι» ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν μέσα στο άδειο γήπεδο της Τούμπας και να πάρουν την πρόκριση. «Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας μέσα στο παιχνίδι. Υποχρέωσή μας είναι να προκριθούμε. Και μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να παίξουμε όπως μπορούμε», τους είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται σε ένα σχήμα, στο οποίο τη θέση του σέντερ φορ θα καλύψει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, την αριστερή πλευρά στα χαφ ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ την αντίστοιχη δεξιά ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, θα υπάρχει άλλη μια αλλαγή, καθώς κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης και όχι ο Ούρκο Πάρντο.