ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κινήθηκε για Μιτσού ο Χιμένεθ

Κινήθηκε για Μιτσού ο Χιμένεθ
Στη μεταγραφική λίστα του Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε ο μέσος της Θέλτα, Μιτσού....

Στη μεταγραφική λίστα του Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε ο μέσος της Θέλτα, Μιτσού.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε εντάξει στα μεταγραφικά του πλάνα τον 24χρονο χαφ. Ο Ισπανός κόουτς που έχει πλήρη γνώση της ποδοσφαιρικής αγοράς της πατρίδας του θεωρούσε πως ο Μιτσού θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τον Δικέφαλο και κινήθηκε για την απόκτησή του.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, ο παίκτης δεν θέλησε να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησής του καθώς είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Σανθ, που μιλώντας για την υπόθεση επεσήμανε «Είχαμε προτάσεις από πολλούς συλλόγους. Ο Μιτσού είχε πολλές επιλογές για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο αλλά εκείνος επέμενε ότι είναι 100% αφοσιωμένος στη Θέλτα και την προσπάθειά της να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για τις προτάσεις άλλων ομάδων».

Βέβαια για το καλοκαίρι ο Σανθ αν και δήλωσε «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο» δεν απέκλεισε τίποτα σχετικά με το ενδεχόμενο της αποχώρησης του πελάτη του από την ομάδα του Βίγκο.